Finaleronde Verkiezing van de Leukste Bakker van start

In een korte finaleronde nemen de gemeentewinnaars het nu tegen elkaar op voor de provinciale titel en om de felbegeerde landelijke titel. Iedereen kan in de finaleronde vanaf 2 tot en met 19 februari 2015 stemmen via www.leukstebakker.nl

“Het wordt een spannende finaleronde en iedere stem telt. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor klantvriendelijkheid, sfeer, interieur/inrichting en prijs-/kwaliteitsverhouding. Ook die rapportcijfers tellen mee in de uiteindelijke eindstand”, aldus Marius Kranendonk van de organisatie van de verkiezing. Nieuw dit jaar zijn de Keten Awards. Het gemiddeld aantal stemmen over alle vestigingen van een keten tellen voor 50% mee, de andere 50% wordt bepaald door de hoogte van de waarderingscijfers. De ketens worden in een categorie ingedeeld op basis van het aantal vestigingen.

Maatschappelijk partner: Pink Ribbon
De partners van de verkiezing doneren voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven om nieuwsbrieven van partners te ontvangen en voor iedere stem die per SMS wordt uitgebracht € 0,05 aan Pink Ribbon. Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. De cheque met de totale opbrengst van de verkiezing wordt tijdens de Award Uitreiking aan Pink Ribbon overhandigd.

Feestelijke Award Uitreiking
De Award Uitreiking op 8 maart 2015 vindt plaats tijdens Bakkersvak 2015. Tijdens de Award Uitreiking worden de provinciewinnaars gehuldigd en de landelijke winnaar wordt bekend gemaakt. De drie bakkers die de meest creatieve en originele acties hebben georganiseerd in het kader van de verkiezing ontvangen tevens een prachtige Award.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Pink Ribbon, Family Brands, Bakkersvak, Ondernemers United, Dossche Mills, Koopmans Meel, Van Asselt & Alferink, CSM Benulux en Bakkers in Bedrijf. De organisatie is in handen van Vote Company. Meer informatie over de verkiezing leest u op website van de verkiezing, hier is tevens de eindstand van alle gemeenten te bekijken: www.leukstebakker.nl

Terug naar overzicht

Lid worden?

Als NBT-lid heeft u vele voordelen. Lid van NBT worden is eenvouding en via onze website te regelen.

Lid worden van NBT

Bereikbaarheid

Nederlandse Bakkerij Techniek
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T. 030 605 33 44
F. 030 605 32 08
info@nbt-bakkerijtechniek.nl