NBT Bakkerijtechniek website en nieuwsbrief in een nieuw jasje

NBT heeft sinds vorige week een nieuwe website en sinds vandaag ook een nieuwe nieuwsbrief! De website is voor NBT een erg belangrijk communicatiekanaal, omdat het de centrale ontmoetingsplaats van de vereniging is, waar zowel leden als opdrachtgevers, eenvoudig informatie over u als NBT-lid, de vereniging en ons vakgebied kunnen vinden.

De nieuwe website heeft een frisse uitstraling en een eenvoudige navigatiestructuur. Op de website is een nieuws- en agendafunctionaliteit zichtbaar, waardoor de website een actuele uitstraling krijgt. En vanaf nu hebben de NBT leden, na inloggen, altijd en overal toegang tot stukken voor de ALV.

Eigen bedrijfsprofiel
Belangrijke doelstelling is het promoten van de NBT leden bij de potentiƫle afnemers. Of het nu gaat om de professionele bakkerij of de ambachtelijke bakker. Het is ook een mogelijkheid om de markt te informeren over de actuele trends en ontwikkelingen en nieuws van de NBT-leden. Vandaar dat we naast een eigen ledenpagina in het Nederlands, Engels en Duits ook de mogelijkheid hebben om nieuws en persberichten van u te plaatsen op de website. Leden zijn dan nog makkelijker te vinden door de potentiƫle opdrachtgevers, zowel binnen als buiten Nederland.

NBT-NieuwsbriefNBT 2014
De nieuwsbrief is het online kanaal waarlangs we onze leden informeren over relevante ontwikkelingen binnen en buiten de vereniging om hen betrokken te houden bij de vereniging. Vandaag ontvangen jullie daarom de nieuwsbrief nieuwe stijl. Deze nieuwsbrief sluit nog beter aan op de snelle groei en ontwikkeling van internettoepassingen en levert ons veel voordelen in functionaliteit, gebruiksgemak en statistische informatie over het leesgedrag. Hiermee kunnen we de inhoud van de nieuwsbrief nog beter afstemmen op behoeften. Daarnaast biedt de nieuwsbrief veel mogelijkheden zoals een vergaande integratie met social media.

Social Media
Met de website en nieuwsbrief kunnen we alleen informatie zenden. Social media stimuleert ook interactie met en tussen leden en is daarom een interessante aanvulling op onze online media activiteiten. Binnen de NBT wordt al langer gesproken over de inzet van social media, zoals Twitter, Youtube en Linkedin om in contact te komen met jullie achterban. Na de lancering van een nieuwe website en nieuwsbrief is het daarom nu tijd om ook onze pijlen op deze media te richten.

Terug naar overzicht

Lid worden?

Als NBT-lid heeft u vele voordelen. Lid van NBT worden is eenvouding en via onze website te regelen.

Lid worden van NBT

Bereikbaarheid

Nederlandse Bakkerij Techniek
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T. 030 605 33 44
F. 030 605 32 08
info@nbt-bakkerijtechniek.nl