Aanmelden voor het symposium

Wat ziet de bakker als belangrijke taken voor toeleveranciers om nog beter voorbereid te zijn op de toekomst? Waar kunnen bedrijven inhaalslagen maken? Denk onder andere aan financiering, hygiëne en voedselveiligheid, maar ook aan technologische innovaties en het inspelen op trends. In een rondetafelgesprek onder leiding van Hanno Spanninga gaan een tiental vooraanstaande bakkers de discussie aan en bespreken onder de meer de rol van de toeleveranciers en wat ze van hen verwachten in de toekomst.

Ik meld me aan voor het symposium “Door het oog van de bakker”.
Deelname voor NBT-leden is gratis. Overige deelnemers betalen €75,- p.p.

Datum: 18 januari 2016
Tijd: 12.30 – 17.00 uur
Locatie: Bakery Institute, Zaandam

Programma:
12.30 uur Ontvangst en lunch
13.15 uur Discussie
15.15 uur Korte Break
15.30 uur Presentatie ‘Drones in de bakkerij’
16.00 uur Borrel en napraten
17.00 uur Einde bijeenkomst

Kopieer 4bwWB9k3 in het onderstaande veld

Lid worden?

Als NBT-lid heeft u vele voordelen. Lid van NBT worden is eenvouding en via onze website te regelen.

Lid worden van NBT

Bereikbaarheid

Nederlandse Bakkerij Techniek
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T. 030 605 33 44
F. 030 605 32 08
info@nbt-bakkerijtechniek.nl