Postadres

Nijverheidsweg 15a
7442 CH Nijverdal

Bezoekadres

Nijverheidsweg 15a
7442 CH Nijverdal

Telefoon:
+31 (0) 548 - 61 10 10
Fax:
+ 31 (0) 548 - 61 78 35
info@hebaco.nl
www.hebaco.nl

Hebaco Bakovenbouw NV

Ervaring
Hebaco Bakovenbouw NV is al meer dan 60 jaar actief in de bakovenbouw en heeft hierdoor zeer veel ervaring opgedaan in de behoefte van de Nederlandse bakkerij. Goed getrainde monteurs met zeer lange ervaring zijn in dienst van Hebaco en geven service aan de door Hebaco zelf geproduceerde ovens en de gereviseerde ovens die Hebaco op de markt gebracht heeft.

Ons bedrijf zetelt in Nijverdal; de basis van vele toeleveringsbedrijven van bakkerij machines en ovens. Hebaco heeft de beschikking over een groot bedrijfspand van ca. 3000 m² en een modern ingerichte productiehal met machines en gereedschappen geschikt voor de productie van onze bakovens. Tevens een groot en overzichtelijk onderdelenmagazijn met alle onderdelen die nodig zijn voor de productie van de AeroStatic en AeroTherm en vervangingsonderdelen voor reparatie en service. Hebaco beschikt over modern wagenpark met goed ingerichte service auto’s die een 24 uurs storingsdienst verzorgen voor onze cliënten.

Warmteterugwinning
Nieuw is de optie om een warmte terugwinnings unit in de thermische-olie ketel te plaatsen om uit de restwarmte van de rookgassen warmwater te verwarmen voor diverse gebruiks doeleinden in de bakkerij zoals warm tapwater, krattenwasmachine, vloerverwarming, etc.
Fabrikant

Hebaco Bakovenbouw NV is fabrikant van de volgende ovens:

  • Aero Static | Wagenovens en Inschietovens
  • Aero Therm | Rotatieovens
  • Klimatronic | Geïsoleerde narijskasten
Terug naar overzicht

Lid worden?

Als NBT-lid heeft u vele voordelen. Lid van NBT worden is eenvouding en via onze website te regelen.

Lid worden van NBT

Bereikbaarheid

Nederlandse Bakkerij Techniek
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T. 030 605 33 44
F. 030 605 32 08
info@nbt-bakkerijtechniek.nl